Selecteer categorie

Disclaimer

Deze website heeft een automatische vertaalfunctie, waardoor de Engelse teksten veelal geen correcte weergave zijn van het origineel. Soms leidt dit zelfs tot hilarische boodschappen die wij helaas niet kunnen wijzigen. Onze excuses ervoor.

This website makes use of an automatic translation function which does not always produce a correct rendition of the original. Occasionally this generates hilarious messages which unfortunately we are unable to control. Please accept our apologies for this.

De informatie op alle pagina’s van deze website is eigendom van basisschool De Bijenkorf te Wageningen. Het kopiëren van de informatie is niet toegestaan. Aan de informatie op deze pagina’s kunnen geen rechten worden ontleend.

De pagina’s op deze site zijn gemaakt om iedereen op een juiste wijze te informeren. Ondanks onze controles en omdat het internet een onveilig medium is, is het mogelijk dat er onjuiste informatie wordt verstrekt. Wij doen er alles aan om downloads virusvrij te houden. Desondanks adviseren wij om alle downloads van deze site te controleren met de meest actuele virusdetectie-software. Ditzelfde geldt hetzelfde voor e-mails die u van ons kunt ontvangen.