Selecteer categorie

Woensdag 8.30 tot 12.15
Donderdag 8.30 tot 14.15
Vrijdag 8.30 tot 14.15

Op 4 dagen per week hebben we een continurooster. Alle kinderen blijven over. Zo blijven de kinderen in hun ritme en is de schooldag minder lang.

Praktische zaken

Bij aanvang
De deur is open om 8.15 uur. U mag uw kind t/m groep 4 naar de klas brengen. Om 8.30 uur begint de les stipt.

De ochtendpauze

Kinderen nemen voor de ochtendpauze een beker drinken mee (geen priklimonade) en een gezond tussendoortje: fruit, liga, evergreen e.d.

De lunch
We drinken water bij de lunch. Daarvoor nemen de kinderen een bidon mee – deze kunnen ze ook van school krijgen -. En brood en wellicht nog wat fruit.

Gymmen

We gymmen op vrijdag. De kinderen van groep 5-6 en 7-8 komen deze dag met de fiets naar school. We gaan op de fiets naar de gymzaal. Groep 3-4 gaat lopend. Voor gym nemen de kinderen zaalschoenen, een sportbroekje en een t-shirt mee.

Ziekmelding

Voor 8.30 uur de ziekmelding svp telefonisch doorgeven.

Communicatie met ouders

Om de lijnen kort te houden en ouders snel op de hoogte te brengen, gebruiken we de app Parro.

Relevante documenten en links

Schoolgids 2018-2019

Kalender 2018-2019

Resultaten Cito-eindtoets 2016 – 2017

Informatie-flyer over De Bijenkorf (juni ’18)

Protocol leerplicht

Uw kind aanmelden

Voor een kennismaking maken wij graag tijd vrij. Maak daarvoor een afspraak met directeur Hans van Holland. Heeft uw kind speciale hulp nodig, dan horen wij dat graag vooraf om voor uw kind het beste onderwijs te kunnen bieden.

Na de kennismaking ontvangt u het inschrijfformulier en een intake-vragenlijst. Alle Wageningse scholen gebruiken deze vragenlijst om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van uw kind. Wanneer u voor onze school kiest, ontvangen wij dit formulier graag ingevuld terug. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van inschrijven.

Ongeveer 4 weken voordat uw kind naar school gaat, neemt een leerkracht van groep 1-2 contact met u op om de wendagen af te spreken. Voordat uw kind 4 jaar wordt en echt naar school gaat, komt het eerst 4 keer een dagdeel wennen. Ook volgt dan een nadere kennismaking met de leerkracht.

Wilt u uw beslissing nog wat uitstellen, dan kunt u vrijblijvend voor een periode van maximaal een jaar een plek reserveren voor uw kind. Wacht daar niet te lang mee, want er is beperkt plaats.

Plek reserveren voor mijn kind